Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Honig
- 120 g Zuckerrübensirup
- 50 g brauner Zucker
- 10 g Vanillezucker
- 25 g Öl
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Kardamom
- ¼ TL Koriander
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 200 g Milch
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Backpulver
- 1 EL Wasser
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 867 kJ / 207 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Stollenkonfekt
2hod. 30min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Rosinenstuten
3hod.
Schoko-Wuppis
35min
Ahornsirup-Pudding
20min
Weihnachtliche Wecken
10h
Quarkstuten
1h 30min
Ingwer-Marzipan-Waffeln
30min
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30min
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2 Std.