Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Honig
- 120 g Zuckerrübensirup
- 50 g brauner Zucker
- 10 g Vanillezucker
- 25 g Öl
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Kardamom
- ¼ TL Koriander
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 200 g Milch
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Backpulver
- 1 EL Wasser
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 867 kJ / 207 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Drömmar
50min
Schoko-Grießpudding
15min
Quarkstuten
1h 30 min
Weihnachtliche Wecken
10h
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1h
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Butterstuten
3h
Ginger Giants
2h 20min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Buttermilch-Weckchen
1h 30 min
Rosinenstuten
3h