Kompatibilní verze
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Toast
- Butter zum Einfetten
- 160 g Milch
- 40 g Basilikum, abgezupft
- 15 g frische Hefe, zerkrümelt
- 10 g Zucker
- 40 g Butter, in Stücken
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 1 Ei
Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
-
30
g Pinienkerne
nebo 30 g Walnusshälften - 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 297 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Buntes Tomatengratin
1u. 30min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30min
Mediterrane Baguettes
4u.
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40min
Apfel mit Vanille-Espuma
20 Min
Eingelegte Heringe
12h
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1u. 30min
Mediterrane Fladenbrote
1h 45min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2 Std. 10 Min