Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Brot, trocken, in kleinen Stücken
- 650 g Wasser
- 200 g Brot, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 3 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
300
g Weizenmehl Type 550
nebo 300 g Dinkelmehl Type 630 - 6 g Salz
- 15 g frische Hefe
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 517 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marzipan-Rohmasse
1h 10min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Lebkuchen-Gewürz
5min
Kaffee-Allerlei
2h
Vanillejoghurt
12h 30min
Naturjoghurt
12h 10min
Chai-Karamell-Sirup
2h
Mehrkorn-Kräcker
1h 30min
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10min
Amaranth-Brötchen
9h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Dinkel-Bürli
11 godz.