Bolo-rei conventual

Bolo-rei conventual

4.4 29 rating
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
8 doses

Suroviny

Creme
  • fécula de batata
    5 g
  • gemas de ovo
    3
  • avelã torrada
    100 g
  • açúcar
    50 g
  • água
    50 g
Massa
  • açúcar
    70 g
  • laranja (casca, só a parte amarela)
    ½
  • limão (casca, só a parte amarela)
    ½
  • leite
    130 g
  • manteiga
    70 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • gemas de ovo
    4
  • sumo de laranja
    20 g
  • vinho do Porto
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    430 g
  • amêndoa c/ pele torrada
    50 g
  • noz torrada
    50 g
  • avelã torrada
    50 g
  • pinhão torrado
    50 g
  • Água q.b. p/ humedecer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 309.5 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 2621.3 kJ / 626.5 kcal
Tuk 34.8 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 65.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...