
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Broa
- 300 g farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g água
- 10 g sal
- 150 g farinha de centeio
- 50 g farinha de trigo
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 233 kcal / 972 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Cacete com massa-mãe
21hod. 30min
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de trigo e maçã
72hod. 20min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Papo-secos com massa-mãe
48hod.
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Baguetes
15hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.