Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Broa
- 300 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g água
- 10 g sal
- 150 g farinha de centeio
- 50 g farinha de trigo
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 972 kJ / 233 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Botões doces
2 Std. 45 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4 Std. 5 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Massa-mãe em pó
24óra
Pão de água com massa-mãe
21h
Coroa de espelta
4 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe
360 Std.