Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
nebo 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23sa 40 dk
Pão de mistura de centeio sem levedura
Brak ocen
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Brak ocen
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15j 45 menit
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão branco
15 Std.