Zařízení & příslušenství
蛋黃芋餅
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
14 個
Suroviny
-
水500 克
-
芋頭 去皮,切塊(約2公分)300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)50 克
-
糖20 克
-
太白粉 多備一些沾裹用1 大匙
-
肉鬆30 克
-
鹹蛋黃 對半切7 顆
-
油 (油炸用)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
4.3 g
Kalorie
667 kJ /
159.6 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
尚讚!台灣味
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan