Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina di avena
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di sale
- 100 g di semi di zucca
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11440.5 kJ / 2733.6 kcal
- Protein
- 117.5 g
- Sacharidy
- 421 g
- Tuk
- 66.7 g
- Vláknina
- 24.7 g
Alternativní recepty
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane ai cereali
3h