Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 320.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane integrale
3h 15min
Pane di segale
3h 20 min
Pane rustico ai semi
1h 30 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane di kamut e farro
4 Std.