Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 320.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale
3h 15 min
Pane contadino ai cereali
7h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pane di segale
3 Std. 20 Min