Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

4.2 28 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

Frolla al grano saraceno
  • 200 g di grano saraceno
  • 100 g di fecola di patate
  • 100 g di zucchero di canna
  • 140 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci (volitelně) consentito da prontuario
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di pesche
  • 400 g di pesche sbucciate e tagliate a fettine

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 13.7 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 1533.5 kJ / 366.5 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 8.7 g
Sacharidy 54.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...