Kompatibilní verze
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sorbetto
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua tonica
- 200 g di acqua tonica congelata, a cubetti
- 325 g di cetrioli pelati, a pezzi (2 cm)
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di Gin
Tuile alla menta
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di burro
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina
- 2 albumi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1045 kJ / 248 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Sorbetto della passione veloce
15 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Sorbetto avocado, ananas e lime
20min
Mojito analcolico
10min
Give me more
10min
Granita al Mojito
10min
Moscow mule
10min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min