Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche perdue aux pommes
40 Min
Guacamole
25 min.
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Pain perdu
25 min.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Briochettes perdues au sirop d'érable
15 Min
Brioche perdue, clémentines au miel
1u. 10min
Coulant chocolat au cœur caramel
24u.
Crumble pomme-kiwi
45 min
Mojito à la fraise
15 Min
Tarte normande
1 Std. 25 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min