Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 82.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce hollandaise
15min
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40 min
Sauce au cidre
20 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Sauce beurre blanc
20 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min