
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 370 g di mozzarella scolata dal siero e a pezzi (2 cm)
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 315 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (16 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 570 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di mais a grana media
- 60 g di burro fuso
- 3 cucchiaini di sale
- 270 g di salsiccia di maiale a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di rosmarino fresco
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 75 g di salame chorizo a fette
- 75 g di salame a fette
- 100 g di bacon a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7696 kcal / 32200 kJ
- Protein
- 382 g
- Tuk
- 421 g
- Sacharidy
- 577 g
- Vláknina
- 41 g
Alternativní recepty
Focaccia ai cicinielli
1hod. 45min
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza mele e brie
1hod. 50min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4hod.
Pizza bianca alla ligure
1hod. 45min
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1hod. 45min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Pane per hamburger
3hod. 20min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min