Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 370 g di mozzarella, scolata dal siero e a pezzi (2 cm)
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 315 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (16 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 570 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di mais a grana media
- 60 g di burro fuso
- 3 cucchiaini di sale
- 270 g di salsiccia di maiale a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di rosmarino fresco
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 75 g di salame chorizo a fette
- 75 g di salame a fette
- 100 g di bacon a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 32200 kJ / 7696 kcal
- Protein
- 382 g
- Sacharidy
- 577 g
- Tuk
- 421 g
- Vláknina
- 41 g
Alternativní recepty
Panzerotti alla romana
55 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Patate svedesi
55 Min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min