Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
70
g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e ben strizzate
nebo 70 g di spinaci in foglia surgelati - 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di mollica di pane a tocchetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio piccolo
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di Grana Padano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
Condimento e termine della preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori maturi a pezzi
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Tortelli di zucca mantovani
2óra 30p
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pasta all'uovo
1h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2óra 20p
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min