Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
70
g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e ben strizzate
nebo 70 g di spinaci in foglia surgelati - 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di mollica di pane a tocchetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio piccolo
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di Grana Padano
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
Condimento e termine della preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori maturi a pezzi
- 20 cozze sgusciate
- 20 gamberetti sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Bauletti di carne triestini
1h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Besciamella veloce
15 Min