Ravioli ai carciofi

Ravioli ai carciofi

4.6 12 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cuori di carciofo puliti e tagliati in quarti
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    150 g
Pasta
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • burro
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Protein 17.3 g
Tuk 16.2 g
Sacharidy 41.1 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...