Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Carciofini sott'olio
721hod. 30min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min