Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 200 g di acqua
- 150 g di filetti di pesce bianco (merluzzo, nasello, ecc.), senza pelle e deliscati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 40 g di cipolla
- 210 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- succo di limone, spremuto fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 2.57 g
- Sacharidy
- 7.23 g
- Tuk
- 7.65 g
- Vláknina
- 0.24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chips di riso (senza glutine)
1h 30min
Croissant salati agli spinaci
3hod.
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Crocchette di tonno
10h
Sgabei
3hod.
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30min
Crocchette di gamberi
10h
Crocchette di gamberoni
10h
Canapè mini hamburger
4 godz. 10 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2hod. 15min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 Min
Coni e cialde
1h 5min