Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 200 g di acqua
- 150 g di filetti di pesce bianco (merluzzo, nasello, ecc.), senza pelle e deliscati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 40 g di cipolla
- 210 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- succo di limone, spremuto fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 2.57 g
- Sacharidy
- 7.23 g
- Tuk
- 7.65 g
- Vláknina
- 0.24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 godz.
Chawan mushi
35min
Gelato biscotto gianduia
7 godz.
Dolcetti al cocco e cioccolato
2 godz.
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Crocchette di tonno
10 Std.
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Fondente al cioccolato (senza glutine)
35min
Focacce di patata americana con trota affumicata
1 godz.
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pain au chocolat
5h
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1h 35min