Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della crostata
- 120 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 60 g di margarina fredda a pezzi
- 280 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
Ripieno alla banana
- 30 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 760 g di banane, sbucciate e a fette
- 120 g di burro a pezzi
- 680 g di panna da cucina
- 140 g di zucchero
- 6 tuorli
- 4 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- ¼ di cucchiaino di sale
Topping
- 2 cucchiaini di zucchero
- 450 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- banana, sbucciata e a fette (1 cm) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3992 kJ / 954 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20 min
Torta soffice all'arancia
1h 30 min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Torta mascarpone e noci
1h 30 min
Muffin cocco e arancia (senza glutine)
50min
Nuvolette di ricotta
50min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 godz.
Delizia alle caramelle toffee
2 godz. 30 min
Muffin ananas e cioccolato bianco
55 min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15 min
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1h