Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1933 kJ / 460 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15 min.
Gelato ai frutti di bosco
12 godz. 15 min
Gelato biscotto al caffè
20 godz.
Gelato al cioccolato
12 godz.
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Tortini di fichi
6h 5min
Sorbetto nel limone
8h 35min
Spagnola
10 Std. 20 Min
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10 Std. 30 Min
Gelato al ginseng
10 Std. 30 Min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Gelato al kiwi
8 godz. 15 min