Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1933 kJ / 460 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Torta deliziosa di mandorle
9h
Coppetta all'amarena
11h 40min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24sa 50 dk
Cono alla panna
3h 30min
Crema al caffè
15min
Gelato al latte di soia
10 Std. 20 Min
Torta gelato ai frutti di bosco
11 godz. 30 min
Gelato al ginseng
10u. 30min
Baci di dama calabresi
1u.
Coppetta al caffè
2h 15min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Spagnola
10 Std. 20 Min