Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina tipo 0
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6983 kJ / 1669 kcal
- Protein
- 74.8 g
- Sacharidy
- 307 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 11.8 g
Alternativní recepty
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Pasta all'uovo
1h
Grissini di pane
4h
Piccoli panettoni
6 Std. 40 Min
Cavatelli
1h 30min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Cappelletti reggiani
2h
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15 min