Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hovězí na pivu
- 40 gramů olivového oleje
- 600 gramů hovězího masa, bez kosti, na kostky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- 250 gramů vody
- 150 gramů pórku, na kolečka
- 330 gramů tmavého piva
- 1 čajová lžička čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 polévková lžíce worcesterové omáčky
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
nebo ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
Těsto a dokončení
- 150 gramů hladké mouky
- 65 gramů másla, vychlazeného, na kostky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 žloutek, rozšlehaný, na potření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krupicoví ptáčci s ovocem
40 min
Puding v páře s malinovým džemem
55 min
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5 Min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 Min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min