Zařízení & příslušenství
Slaný koláč s hovězím na pivu
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Hovězí na pivu
-
40 gramů olivového oleje
-
600 gramů hovězího masa, bez kosti na kostky (2 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
250 gramů vody
-
150 gramů pórku na kolečka
-
330 gramů tmavého piva
-
1 čajová lžička čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 polévková lžíce worcesterové omáčky
-
½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
Těsto a dokončení
-
150 gramů hladká mouka
-
65 gramů másla vychlazeného, na kostky
-
1 vejce
-
½ čajové lžičky soli
-
1 žloutek rozšlehaný, na potření
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Inspirace pro vás
192 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1hod. 10min.
Vegetariánská pizza pro TM6
1hod. 40min.
Sýrové fondue s bagetou
25min.
Krokety se šunkou a kozím sýrem
9hod. 20min.
Čokoládový srnční hřbet
2hod.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Béarnská omáčka
20min.
Kakaový moučník z černého piva
55min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Bramborový guláš
1hod. 10min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.