Zařízení & příslušenství
Slaný koláč s hovězím na pivu
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce
Suroviny
Hovězí na pivu
-
40 gramů olivového oleje
-
600 gramů hovězího masa, bez kosti na kostky (2 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
250 gramů vody
-
150 gramů pórku na kolečka
-
330 gramů tmavého piva
-
1 čajová lžička čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 polévková lžíce worcesterové omáčky
-
½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
Těsto a dokončení
-
150 gramů hladká mouka
-
65 gramů másla vychlazeného, na kostky
-
1 vejce
-
½ čajové lžičky soli
-
1 žloutek rozšlehaný, na potření
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Inspirace pro vás
192 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Žádné hodnocení
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1hod. 45min.
Mandlovo-pistáciový puding
1hod. 20min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Brazilský dezert quindim
30min.
Cantuccini di Prato
1hod.
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2hod.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.