
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těstoviny
- voda, na špagety
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů špaget
Omáčka
- 4 stroužky česneku
-
15
kusů ančoviček v oleji, filetovaných, okapaných
nebo 15 kusů sardinek v oleji, okapaných - 15 gramů olivového oleje
- 70 gramů másla
- 500 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 3 čajové lžičky kapar, solených, opláchnutých
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 kus feferonky, na kolečka
- 8 lístků čerstvé bazalky, nasekané
- 2 snítky čerstvé petržele nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 79.6 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 godz. 15 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Špagety all'Amatriciana
30 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Špagety alla Norma
1h 30 min
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 Std.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 Min
Kašmírská rýže
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min