Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Focaccia di zucca
1h 35min
Super Ham-Burger
2 godz. 30 min
Bottoncini con wurstel
5u.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2 godz.
Plumcake salato al tonno
55min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Focaccia allo yogurt
3h
Panini napoletani
5h 20min
Tortano speck e fontina
2 godz.