Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Bottoncini con wurstel
5h
Torta di rose
2 Std.
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tortano speck e fontina
2 Std.