Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di frutti di bosco, misti, freschi, lavati
- 250 g di zucchero
- 100 g di vino dolce tipo Moscato
- 1 cucchiaino raso di fecola di patate
- 2 limoni, preferibilmente biologici, pelati a vivo
- 1 albume
- 700 g di cubetti di ghiaccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Coppette biscotto
20 min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Crema al caffè
15min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 godz. 30 min
Sorbetto nel limone
8h 35 min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Gelato cioccolato e menta
10 Std. 25 Min
Granita al pompelmo rosa
15min
Cocktail al caffè espresso
15min
Semifreddo nocciolato
8 Std. 20 Min
Sorbetto alla fragola
20 min