Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 5min.
Celkový 5min.
6 Portionen
Suroviny
-
grüne Tomaten in Stücken250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft (volitelně)1 Spritzer
-
Avocado in Stücken100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Koriander Chutney
5 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Sojadip
15 Min
Safran-Aioli
40 Min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min
Sansibar-Sojasauce
1 Std.
Olivenpesto
15 Min
Koriander-Knoblauch-Öl
25 Min
Salsa (scharf)
15 Min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Petersilie-Chili-Pesto
10 Min