Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1u. 40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1 Std.
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10 min
Kimchi
144 Std.
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Napa Kimchi
15h
Tamarinden-Paste
15 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min