Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Grüne Currypaste
25 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Kimchi
74h 15min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5 phút
Tamarinden-Paste
15 Min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1h
Napa Kimchi
15u.
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40 min