Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Kimchi
144h
Fermentierte rote Zwiebeln
96u.
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Tamarinden-Paste
15min
Soba-Nudelsalat
40 min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Napa Kimchi
15 godz.