
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt Schale der ½ Zitrone fein abgerieben und Saft komplett ausgepresst
- 1 TL Dijon-Senf
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill
- 1850 g Wasser
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), 3 cm dick (siehe Tipp)
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 - 200 g Fenchel
- 1 rote Zwiebel (30 g)
- ½ Apfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min