Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale der ½ Zitrone fein abgerieben und Saft komplett ausgepresst
- 1 TL Dijon-Senf
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill
- 1850 g Wasser
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), 3 cm dick (siehe Tipp)
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 - 200 g Fenchel
- 1 rote Zwiebel (30 g)
- ½ Apfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Orientalischer Brunch
1 Std. 20 Min
Salat mit Steak-Streifen
35min