Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
nebo Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20 min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 godz. 15 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1 godz. 15 min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 godz. 20 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min