Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
nebo Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12u.
Muhallabieh
3h 20min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1h 20 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min