Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Dicke Bohnen, getrocknet
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 493 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14u.
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 menit
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1j 15 menit
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 menit
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 menit
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 menit
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1j 15 menit