Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Wasser, lauwarm
- 160 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut abgetropft
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 150 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta), in Stücken
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 445 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min