Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 500 g farinha
- 90 g água morna
- 70 g banha
- 1 pitada de sal
- 2 ovos
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 70 g azeite
- 10 pés de salsa
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 5 pés de manjericão
- 1 folha de louro
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 150 g vinho branco
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Queijadas de requeijão
30 Min
Chamuças
1h 30min
Arrepiados de Almoster
1 Std. 20 Min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15min
Empada de galinha
2h
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23min
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Empada de Páscoa
5h 20min
Croquetes
3h
Pastéis de Chaves
1h 10min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min