Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 160 g farinha tipo 65
- 250 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 4 ovos batidos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
Fios de ovos
- 10 gemas de ovo
- 250 g água
- 500 g açúcar
Chantilly
- 400 g natas bem frias c/ 35% de gordura
- 40 g açúcar em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 95.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris Brest com morangos
2h 10min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Gelado de caramelo salgado
14h
Ovos da Páscoa recheados
1h 45min
Amêndoas de chocolate de leite e café
30min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50 min.
Massa choux
1h 30min
Bolo-rei conventual
3 Std.
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Creme de pasteleiro
15min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15 min.
Creme pasteleiro
15min