
Zařízení & příslušenství
Pot-set plain yoghurt
Příprava 10min
Celkový 12hod.
8 portions
Suroviny
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
95.6 kcal /
400.3 kJ
Protein
4 g
Tuk
4.1 g
Sacharidy
10.4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sodík
45.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland