Zařízení & příslušenství
Pot-set plain yoghurt
Příprava 10min.
Celkový 12hod.
8 portions
Suroviny
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
45.9 mg
Protein
4 g
Kalorie
400.3 kJ /
95.6 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Natural (plain) yoghurt
11hod. 10min.
Lemon curd
20min.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11hod.
Creamy vanilla yoghurt
13hod.
Custard
10min.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18hod. 30min.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min.
Homemade Custard
15min.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13hod. 5min.
Natural yoghurt (Varoma method)
13hod.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min.
Hollandaise
15min.