Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 30 g de beurre, pour le moule
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture et le montage
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 350 g de mascarpone, très froid
- ¼ c. à café de vanille en poudre
- 300 g d'ananas frais (1/2 d'ananas), coupé en morceaux
- 300 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- les graines d'une grenade
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2190.4 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Number cake 6
2 Std.
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Cupcake aux myrtilles
1 godz. 55 min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 Min
Génoise au chocolat
45min
Wedding cake aux fraises
2h 15min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Layer cake au lemon curd
5h
Layer cake
1 Std. 45 Min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Gâteau licorne
3 Std.