Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g zeytinyağı
- 100 - 150 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 350 - 400 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz), parçalara bölünmüş (2 cm)
-
50
g karışık sebze, dondurulmuş
nebo 50 g bezelye, dondurulmuş - 700 - 800 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
nebo ½ küp sebze bulyon -
½ - 1
tk tuz
nebo ½ - 1 yk soya sosu -
60 - 80
g çorbalık makarna, kurutulmuş
nebo arpa şehriye
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 dk
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Pas d’évaluation
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min