Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 34.4 g
Alternativní recepty
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Brak ocen
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Çikolatalı Kurabiyeler
30min