Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 34.4 g
Alternativní recepty
Sweet Chili Sos
25min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 dk
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Žádné hodnocení
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Kuru Meyveli Kek
2h 30min
Sebzeli Tavuk
45 dk
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min