Zařízení & příslušenství
Basic Vegetable Soup
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (volitelně)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
852.1 mg
Protein
6 g
Kalorie
777.4 kJ /
185.8 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
27.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Noodle Soup
50min.
Butternut Squash and Ginger Soup
35min.
Mashed Potatoes
50min.
Creamy Mushroom Soup
25min.
Creamy Tomato Soup
30min.
Vegetable Soup
35min.
Broccoli Red Lentil Soup
30min.
Leek and Potato Soup
40min.
Indian Vegetable Curry
50min.
Basic Soup Purée
45min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Butternut Squash and Apple Soup
30min.