
Zařízení & příslušenství
Basic Vegetable Soup
Příprava 20min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (volitelně)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
185.8 kcal /
777.4 kJ
Protein
6 g
Tuk
6 g
Sacharidy
27.3 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sodík
852.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simple Ideas
179 recept
USA
USA