Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 (32 hodnocení)

Suroviny

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (volitelně)
    nebo 2 oz frozen green peas (volitelně)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    nebo 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    nebo 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
777.4 kJ / 185.8 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
27.3 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
0.9 g
Vláknina
4.4 g
Sodík
852.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty