![Arroz caldoso Arroz caldoso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75A558ED-6CFC-4B7E-BD81-FE464FA13193/Derivates/4031FE18-D78B-49C9-BAAD-AA2D8A57CF1F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de almejas frescas o chirlas
- 300 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco
- 350 g de arroz
- 2 cucharada de perejil fresco picado
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 50 g de zumo de naranja recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 52.69 g
- Tuk
- 14.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española
55 min
Baguette
3h 45min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Bizcocho de limón
2ч.
Almejas a la marinera
30 min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Pollo con almendras
30 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Arroz amarillo con pollo
40 мин.
Arroz a la cubana
1 godz.
Arroz con leche
1ч. 30 мин.
Puré de patata
50 мин.