
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de almejas frescas o chirlas
- 300 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco
- 350 g de arroz
- 2 cucharada de perejil fresco picado
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 50 g de zumo de naranja recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 459 kcal / 1920 kJ
- Protein
- 25.02 g
- Tuk
- 14.79 g
- Sacharidy
- 52.69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3hod. 45min
Fumet de pescado y gambas
20min
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5hod. 15min
Almejas a la marinera
30min
Albóndigas en salsa española
55min
Mayonesa
5min
Lentejas estofadas
3hod. 45min
Flan
5hod. 30min
Crema catalana
40min
Arroz amarillo con pollo
40min
Puré de patata
50min
Natillas
40min