Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de apio
- 1 diente de ajo
- perejil fresco (1 ramita sin las hojas)
- 14 camarones pelados crudos (de tamaño grande)
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de ciboulette fresco o seco
- 2 cucharadas de tomate triturado (en conserva)
- 100 g de vino blanco
- 10 g de tinta de calamar
- 600 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta
- 150 g de arroz para paellas o valenciano
- 400 g de calamares
- 3 cucharadas de hojas de perejil fresco picado para decorar
- 1 limón para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1482 kJ / 354.2 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1249.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50 Min
Arroz Turco
40min
Helado de frambuesas o frutos rojos
5min
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1h 25min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Mermelada de ciruelas
45 Min
Scones
25min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Crema de verduras con huevo pochado
50 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40min