![Baguette Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B10F0941-3518-440D-A69F-72EFF5F7826B/Derivates/D5691ACE-1B10-42D8-8364-11402524A36D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (4 g) - aceite para engrasar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 3 unidades
- Kalorie
- 7594 kJ / 1812 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 367 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 18.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de vainilla
12 Std.
Albóndigas en salsa española
55 Min
Pan rústico
2h
Masa de pasta fresca
1 Std.
Pan de leche
2h 20min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Crema pastelera
10min
Pizza margarita
1sa 45 dk
Panes pita
1h 50min
Lentejas estofadas
3h 45min
Concentrado de caldo de verduras
45 分钟
Puré de patata
50 Min