Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Pesto
10 Min
Bechamel
15 Min
Salsa holandesa
15 Min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 Min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Puré de patata
50 Min
Brioche
8 Std.
Risotto
30 Min
Quiche Lorraine
50 Min