Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle con la pelle
- 250 g di farina, + q.b per stendere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di zucchero
- 125 g di burro, freddo, a pezzi
- 125 g di panna acida (20% di grassi)
-
150
g di formaggio Ziger
nebo 150 g di ricotta fresca - ½ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 cucchiai di uvetta sultanina
- 1 cucchiaio di succo di limone, a piacere
- 2 cucchiai di acqua, per i bordi
-
2000
g di olio per friggere
nebo 2000 g di olio di cocco, idrogenato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al burro
10 Min
Pane per toast
3 Std.
Trancetti cioccolatte
2h
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Cioccolato plastico
12h
Matcha Power Ball
40 min
Pan Brioche
8h
Piadina romagnola
15 Min
Pizzette "Tricolore"
Žádné hodnocení
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4u. 35min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.