Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle con la pelle
- 250 g di farina, + q.b per stendere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di zucchero
- 125 g di burro, freddo, a pezzi
- 125 g di panna acida (20% di grassi)
-
150
g di formaggio Ziger
nebo 150 g di ricotta fresca - ½ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 cucchiai di uvetta sultanina
- 1 cucchiaio di succo di limone, a piacere
- 2 cucchiai di acqua, per i bordi
-
2000
g di olio per friggere
nebo 2000 g di olio di cocco, idrogenato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sciroppo di fragole vanigliato
Žádné hodnocení
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Pane rustico
2 Std.
Preimpasto per pane
24h 30min
Senape delicata
25 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Panini di San Gallo
26h 30min
Creste di gallo all'anice
Žádné hodnocení
Baci di dama al cioccolato
1 godz.
Crema catalana
40 min
Gelatina di ananas e zenzero
40 min
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení