Torta di noci engadinese

Torta di noci engadinese

5.0 11 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
8 pezzi

Suroviny

  • 300 g di gherigli di noce
  • 300 g di farina un po' di più per il piano di lavoro
  • 400 g di zucchero
  • 150 g di burro freddo, a pezzi, un po' di più per ungere
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • acqua per spennellare

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 11 g
Kalorie 3414 kJ / 817 kcal
Tuk 49 g
Sacharidy 82 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...