Torta di Zugo al kirsch

Torta di Zugo al kirsch

3.0 2 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 4hod.
12 pezzi

Suroviny

  • 1 cucchiaio di burro per imburrare
Pan di Spagna
  • 3 uova
  • 90 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 90 g di farina
Fondo di japonais
  • 100 g di nocciole sgusciate, con la buccia intere
  • 4 albumi d'uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di zucchero
Sciroppo al kirsch
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di liquore Kirsch
  • 100 g di acqua
Crema al burro
  • 180 g di zucchero
  • 300 g di burro morbido, a pezzi
  • 3 cucchiai di liquore Kirsch
  • 10 gocce di colorante alimentare rosso
Finitura
  • 40 g di mandorle affettate a lamelle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 5 g
Kalorie 2131 kJ / 509 kcal
Tuk 29 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...