Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
Pan di Spagna
- 3 uova
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina
Fondo di japonais
- 100 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 4 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 150 g di zucchero
Sciroppo al kirsch
- 30 g di zucchero
- 200 g di liquore Kirsch
- 100 g di acqua
Crema al burro
- 180 g di zucchero
- 300 g di burro, morbido, a pezzi
- 3 cucchiai di liquore Kirsch
- 10 gocce di colorante alimentare, rosso
Finitura
- 40 g di mandorle affettate a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2131 kJ / 509 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Panini di San Gallo
26h 30min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Pane all'aglio
15 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Biscotti milanesini
3h
Mousse di formaggio
10 Min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Treccia bernese
1 godz. 45 min