Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina, + q.b per spianare
- 80 g di zucchero
- 150 g di burro, freddo, a pezzi , + q.b per lo stampo
- 1 uovo
Ripieno per pan di pere
- 400 g di pere intere, essiccate, halbiert
- 50 g di fichi, secchi
- 50 g di prugne secche denocciolate
- 1000 g di acqua, heiss
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo, in polvere
- ½ cucchiaino di anice stellato, gemahlen
- 1 cucchiaio di liquore Kirsch
Crema e finitura
- burro
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2757 kJ / 661 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Dip di datteri e curry
5 Min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min