
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina + q.b per spianare
- 80 g di zucchero
- 150 g di burro freddo, a pezzi , + q.b per lo stampo
- 1 uovo
Ripieno per pan di pere
- 400 g di pere intere, essiccate halbiert
- 50 g di fichi, secchi
- 50 g di prugne secche denocciolate
- 1000 g di acqua heiss
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo, in polvere
- ½ cucchiaino di anice stellato gemahlen
- 1 cucchiaio di liquore Kirsch
Crema e finitura
- burro
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kcal / 2757 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel di cavolo rosso
Žádné hodnocení
Pane rustico
2hod.
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Croissant con ripieno di noci
1hod. 40min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Foresta nera
2hod. 30min
Torta salata con pollo e pere
Žádné hodnocení
Cake bagnata all'arancia
1hod. 30min
Mousse al Toblerone®
3hod. 10min
Knöpfli
50min
Treccia bernese
1hod. 45min