Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 min
Senape con miele e peperonciono
Žádné hodnocení
Condimento allo yogurt
5 Min
Condimento all'arancia e curry
Žádné hodnocení
Panna acida
Žádné hodnocení
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Cosce di dama
Žádné hodnocení
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Spezzatino alla zurighese
50min
Treccia bernese
1 godz. 45 min