Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Brunsli di Basilea
8h 40min
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Tortine al formaggio
50 Min
Insalata di patate
1h 5 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min