Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Torta di pane
1h 20 phút
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Biscotti milanesini
3ωρ.
Mousse di formaggio
10 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Risotto Cinque P
30 Min
Quiche di asparagi
1h
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Knöpfli
50 Min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Panpepato lucernese
55min
Cornetti con carne macinata
30 Min