Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di zucchero + 1 cucchiaio per l’impasto
- 100 g di latte
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
nebo ½ bustina di lievito secco (circa 3 g) - 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di burro, morbido, a pezzi (2 cm)
- 200 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 130 g di nocciole, intere
- 60 g di mandorle, intere
- 110 g di zucchero
- scorza di limone grattugiata finemente di ½ limone
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di succo di limone, preferibilmente Bio
Finitura
- 1 albume di uovo, per spennellare
- 3 cucchiai di succo di limone, preferibilmente Bio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Žádné hodnocení
Gelato soft alla vaniglia
13h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Lecca-lecca
40min
Involtini primavera
55min
Amaretti all'albicocca
40min
Cracker di frumento al rosmarino
1 Std. 15 Min
Pasta con pollo e funghi
Žádné hodnocení
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení
Panini al müesli
Žádné hodnocení
Frullato energetico
10 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min