Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di zucchero + 1 cucchiaio per l’impasto
- 100 g di latte
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
nebo ½ bustina di lievito secco (circa 3 g) - 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di burro, morbido, a pezzi (2 cm)
- 200 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 130 g di nocciole, intere
- 60 g di mandorle, intere
- 110 g di zucchero
- scorza di limone grattugiata finemente di ½ limone
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di succo di limone, preferibilmente Bio
Finitura
- 1 albume di uovo, per spennellare
- 3 cucchiai di succo di limone, preferibilmente Bio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caffè
15 Min
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Burro
40 Min
Fette biscottate al farro
Žádné hodnocení
Ratatouille
40 Min
Semifreddo nocciolato
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Pane alle pere
28h
Flammkuchen vodese
1hod. 30min
Tortini alle verdure
55 Min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.