
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 cucchiaio di acqua di rose a piacere
- 120 g di miele
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di olio di colza
- 40 g di latte
- 250 g di farina bigia e qualcosa in più per distribuire
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere a piacere
- ½ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- 1 punta di coltello di noce moscata in polvere
- 1 punta di coltello di cardamomo in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua di rose a piacere
- 1 albume di uovo
- 40 g di miele
Finitura
- 3 cucchiai di latte per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 336 kcal / 1406 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Pane alle pere
28hod.
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1hod. 30min
Torta di Pasqua
1hod. 45min
Biscotti milanesini
3hod.
Pasta con ajvar e porro
30min
Tiramisù
5hod. 40min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Knöpfli
50min