Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin al cioccolato e noci
30min
Tarte flambé
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1u. 30min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 Min
Composta di mele
20 Min
Meringhe dell'Emmental
2h 15 min.
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Sgonfiotti fritti
Žádné hodnocení
Burro
40min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Treccia bernese
1h 45min