Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3h
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Risotto Cinque P
30 min
Semifreddo nocciolato
Žádné hodnocení
Gelato alla vaniglia
12h
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 godz. 30 min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Žádné hodnocení
Vulcano al cioccolato
15min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Maccheroni dell'alpigiano
45min