Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Polenta
1 Std.
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Cosce di dama
Žádné hodnocení
Pane all'aglio
15 Min
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Pasta con pollo e funghi
Žádné hodnocení
Cracker al formaggio
2 Std. 30 Min
Crostata ai lamponi
1 Std.