Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 63 kJ / 15 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce à salade à la française
20min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
French dressing raffiné
15 min
Polenta tessinoise
45min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min